24 Μαρ 2014

ΟΧΥΡΩΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ

ΟΧΥΡΩΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ


Αίρεται η ασυλία δύο γαλάζιων βουλευτών - Ποιοι βουλευτές πήραν άφεση αμαρτιών

Αίρεται η ασυλία δύο γαλάζιων βουλευτών - Ποιοι βουλευτές πήραν άφεση αμαρτιών
Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 19.03.2014 - 16.40
​Την  άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ, Φωτεινής Αραμπατζή και Χρήστου Κέλλα, αποφάσισε η Βουλή, απορρίπτοντας την ίδια ώρα το εισαγγελικό αίτημα για άρση της ασυλίας των βουλευτών Γεράσιμου Γιακουμάτου (ΝΔ), Κωνσταντίνου Μουσουρούλη (ΝΔ) και Πάρη Κουκουλόπουλου (ΠΑΣΟΚ).
Η κ. Αραμπατζή ζήτησε η ίδια την άρση της ασυλίας της για υπόθεση εργατικής διαφοράς, τονίζοντας ότι πρέπει να αποφανθούν γι' αυτήν τα δικαστήρια. Όπως ανέφερε η ίδια, στον νομό Σερρών, όπου εκλέγεται, πολιτικοί παράγοντες έγιναν πρώιμοι δικαστές, προκαλώντας της πολιτική βλάβη.
Το εισαγγελικό αίτημα για τον κ. Κέλλα αφορά σε παράβαση καθήκοντος με την ιδιότητά του ως αντιδημάρχου και συγκεκριμένα, ότι δεν «σφράγισε» κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Η υπόθεση του Γεράσιμου Γιακουμάτου αφορά σε φορολογική παράβαση στον οίκο ευγηρίας που διοικεί η σύζυγος και ο αδερφός του.
Ο κ. Μουσουρούλης, από την πλευρά του, σημείωσε πως κατηγορείται -ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, την περίοδο 2007- 2009- γιατί «δεν ανέθεσε απευθείας» σε ιδιωτική εταιρεία την εκμετάλλευση λατομείου που βρισκόταν σε δημόσια έκταση.
Η υπόθεση του κ.Κουκολόπουλου αφορά την μήνυση που του έκανε ο Σωκράτης Ξυνίδης, μετά τις κατηγορίες του βουλευτή Κοζάνης, πως «ο Ραγκούσης και ο Ξυνίδης άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ».