11 Νοε 2013

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ 11-11-2011

Ξέρεις τίποτα, Αντώνη; #11_November_2011


64115-aganaktismenoi5.jpeg

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από τον Ιούνιο του 2011 και ο υπότιτλος ''σε θέση μάχης οι αγανακτισμένοι''. Στην παρέλαση του Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς όλη η Ελλάδα αποκαλεί τον Παπανδρέου προδότη για τη συμφωνία του κουρέματος. Πρώτος μεταξύ αυτών και ίσος σε συμπεριφορά ο Σαμαράς ο οποίος προβαίνει σε διάγγελμα λέγοντας «όχι στο λάθος»:
 Σαν σήμερα, κλείνουν δύο χρόνια από την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου [Πρωθυπουργός από 5 Οκτωβρίου 2009 ως τις 11 Νοεμβρίου 2011] και την ανάληψη της εξουσίας από τον Σαμαρά με μεσάζοντα τον Λουκά Παπαδήμο. Προσέξτε, ο Παπανδρέου δεν έπεσε λόγω δημοψηφίσματος. Το δημοψήφισμα προτάθηκε επειδή ο Σαμαράς, οι ακόλουθοί του στη ΝΔ και κάποιοι από το ρεύμα Βενιζέλου οι οποίοι έφταναν να ρίξουν την κυβέρνηση θεωρούσαν τη συμφωνία του PSI σχεδόν αιτία πολέμου. Ο Παπανδρέου έπεσε λόγω της προδοτικής συμφωνίας που κουβάλησε από την Ευρώπη με απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Σήμερα, ο Σαμαράς προσπαθεί να χρεωθεί πολιτικά την προδοτική συμφωνία του ΓΑΠ. Έχει μάλιστα κάνει σημαία του το κούρεμα και το επιδεικνύει δίχως θράσος στις ελάχιστες κοινοβουλευτικές του ομιλίες αλλά και στις φιλικές συνεντεύξεις που δίνει στο λεγόμενο σύστημα.

Σήμερα, η κυβέρνηση Σαμαρά χρεώνεται 4,5 φορές περισσότερα μέτρα, αύξηση της ανεργίας κατά χιλιάδες και το βίαιο κλείσιμο της εθνικής μας ραδιοτηλεόρασης, επί του οποίου επισυνάπτω σχόλιο του Χάρη Νικολακάκη [via fb]:
+21,8εκ€ αποζημιώσεις στην ΕΡΤ
+ χαμένα συμβόλαια (αθλητικά, δορυφόρων κλπ)
+ 550 προσλήψεις ΔΤ
+ 2000 προσλήψεις ΝΕΡΙΤ (όταν με το καλό)
+ 5 μήνες μπάχαλο με Ραδιομέγαρο Άγ. Παρασκευής
= Όσκαρ Μεταρρύθμισης!

Η παρακάτω φωτογραφία που παραθέτουμε είναι έξω από τη βουλή στη χθεσινή πρόταση μομφής και ανήρτησε στο τουίτερ του ο Άδωνις Γεωργιάδης:

BYu7AB8CQAAiXOw.jpg

Όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες, οι αγανακτισμένοι ξε-αγανάκτισαν. Τί ήθελαν οι άνθρωποι για να ηρεμήσουν; Περισσότερα μέτρα! Ή μήπως δεν είναι έτσι; Ξέρεις τίποτα, Αντώνη; Ή να σε ψάξω με τον μεγεθυντικό φακό στην πάνω πλατεία;

- See more at: http://epikairo.gr/index.php/politiki/item/7043-ksereis-tipota-antoni-11-november-2011#sthash.0UBUwh2J.dpuf