17 Μαΐ 2013

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

Ο κύριος Δημήτριος Χόνδρος, πέραν από τις υβριστικές και άκρως απειλητικές, γκαγκστερίστικου τύπου,  "διατυπώσεις" που αφήνει στον τηλεφωνητή μου, προχώρησε σήμερα και στην παρακάτω δημόσια δήλωση:
 
«Με τον κ. Ξυνίδη δεν είχα την τιμή να συνεργαστώ και είμαι ιδιαίτερα περήφανος για αυτό. Διέλυσε το ΠΑΣΟΚ. Λογικό. Τι μπορεί να περιμένεις από ένα άνθρωπο που δημοσιεύει ιστορίες που συνέβησαν μόνο μέσα στο (φτωχό του) μυαλό με στόχο να παραποιήσει την αλήθεια και να συκοφαντήσει;
Υποστηρίζει ο κ. Ξυνίδης ότι δεν ανανέωσε τη σύμβαση μου με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι ξυνιδικό μυστήριο. Δεν ήξερα ότι απαιτείται η υπογραφή του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, για να ανανεωθούν συμβάσεις αορίστου χρόνου! Αλλά ας υποθέσουμε ότι πράγματι, δεν ανανέωσε την αορίστου χρόνου σύμβαση μου. Τότε τι απέγινα; Πώς μου έκοψε τη σύμβαση ο κ. Ξυνίδης και δεν έμαθα τίποτα, δεν απολύθηκα, ούτε καμία μισθολογική ή εργασιακή αλλαγή υπήρξε κατά τη θητεία του; Πώς το εξηγεί;
Υποστηρίζει επίσης ότι η σύμβαση μου ήταν παχυλή. Ήταν 1800 ευρώ. Όσα προβλέπει η ΕΣΗΕΑ για τα χρόνια υπηρεσίας μου.
Τα υπόλοιπα, στη Δικαιοσύνη».
 
*Ο κ. Χόνδρος που είχε έμμισθη σχέση με το υπουργείο εσωτερικών την περίοδο 2002-2004 με υπουργό τον πατριώτη του Κώστα Σκανδαλίδη και θεωρεί ότι έκανε και χάρη που πήγε, γιατί έπαιρνε 850 ευρώ ενώ η "Μακεδονία" τον "κοστολογούσε" 2.000 ευρώ τον μήνα. (βλέπε συνέντευξή του στην  www.aegeannews.gr την 9-4-2013 -αριθμιση 4 της συνέντευξής του).
 
*Ο κ. Χόνδρος που πήγε στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ στο τέλος του 2006 (βλέπε συνέντευξή του στην www.aegeannews.gr την 9-4-2013 -αρίθμηση 4 στη συνέντευξή του) και σύμφωνα με τα λεγόμενά του παρέμεινε εκεί συνεχώς και αμετακίνητος.
 
*που υπήρξε συνεργάτης του Γιάννη Ραγκούση κατά το newpost (http://newpost.gr/post/11137/i-maria-efyge-apo-tin-ippokratoys-o-dimitris-irthe).
 
*που έγινε από τον Μ. Καρχιμάκη διευθυντής του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ στα τέλη Δεκεμβρίου 2010, (http://www.zoomnews.gr/?s=%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82+%CE%A7%CF%8C%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82&.x=9&.y=8, http://www. aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=382193),
 
δηλαδή που είχε άμεση συνεργασία με τον προηγούμενο από μένα Γραμματέα, με τον επόμενο από εμένα Γραμματέα αλλά στη σημερινή του δήλωση λέει ότι ήταν συνεχώς εργαζόμενος στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν συνεργάστηκε μαζί μου. Πως είναι δυνατόν να συνέβη αυτό; που βρισκόταν; Γιατί στην Ιπποκράτους δεν ήταν. Αν όπως ισχυρίζεται συνέχισε να πληρώνεται, ενώ δεν είχε την παραμικρή φυσική παρουσία, τότε εγείρεται μέγα ζήτημα για όποιον τον πλήρωνε και όποιον τον "απασχολούσε", μιας και πράγματι δεν απαιτείται υπογραφή του Γραμματέα.
 
*που στην σημερινή του ανακοίνωση λέει ότι έπαιρνε 1.800 ευρώ, όταν σε συνέντευξή του (www.aegeannews.gr την 9-4-2013-αριθμός 3) λέει "Ναι ως Διευθυντής του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ έπαιρνα 3.000 ευρώ καθαρά". Δηλαδή πόσα "μικτά"; Σύμφωνα δε με διαδικτυακές αναρτήσεις, που διάψευσή τους δεν είδα,(http://kosinfo24.wordpress.com/2013/04/06/%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%87/) έγραψε σε σχόλιό του στην ηλεκτρονική εφημερίδα kosvoice (http://www.kosvoice.gr/πολιτική/item/10954-δ-χόνδρος-για-το-βαθύ-πασοκ-ρωτήστε-τον-κ-καίσερλη-κοινωνία-συνεργατικών-αυτό-δεν-είναι-όραμα-αλλά-εφιάλτης…») ότι δεν είχε και πτυχίο. Που σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=183987) "ο μισθός του γραφείου τύπου του κόμματος κ. Δημήτρη Χόνδρου είναι 4.542,70 ευρώ μικτά, οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν τα 61.878,70 ευρώ, ενώ το δώρο Χριστουγέννων που έλαβε ήταν 4.731,95 ευρώ". Και από ότι ξέρω ο κ. Χόνδρος, ο οποίος, σύμφωνα με τη συνέντευξή του στην www.aegeannews.gr ,εργάστηκε και ως πολιτικός συντάκτης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, δεν έκανε μήνυση για ότι γράφουν οι συνάδελφοί του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
 
*που δηλώνει σε συνέντευξή του ότι υπήρξε ο πρώτος (και μοναδικός θα έλεγα εγώ) μη μέλος του ΠΑΣΟΚ διευθυντής γραφείου τύπου του και ότι δεν είναι μέλος αλλά "απλά ψηφοφόρος" του ΠΑΣΟΚ. 
 
*που θεωρεί ότι η θητεία του στο ΠΑΣΟΚ για το δημοσιογραφικό του προφίλ ήταν μαύρη τρύπα: δηλώνει: "Υπάρχει μια αλήθεια. Ότι η θητεία μου στη θέση αυτή" (σημ. διευθυντής γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ) "δημιούργησε μια μαύρη τρύπα στο δημοσιογραφικό μου προφίλ. Μου το είχαν επισημάνει καλοί μου συνάδελφοι και η σύζυγός μου." (σημ. που κάνει ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ στο Βήμα). "Είχαν δίκιο".(συνέντευξή του www.aegeannews.gr την 9-4-2013-αριθμός 3).
 
ο κ. Χόνδρος λοιπόν, που δεν είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, με κατηγορεί ότι διέλυσα το ΠΑΣΟΚ, με πολιτική θητεία στο κεντρικό ΠΑΣΟΚ 2,5 ετών την ώρα που αυτός υπηρέτησε έμμισθα στο πλέον νευραλγικό τομέα του κόμματος για έξι και πλέον χρόνια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, το δε πολιτικό σύστημα το υπηρέτησε ως έμμισθο στέλεχός του τουλάχιστον από το 2002.
 
Αν θέλει κι άλλη δημόσια συζήτηση ο κ. Χόνδρος πολύ ευχαρίστως. Ακόμη και στα Δικαστήρια. Ας σταματήσει όμως να με απειλεί στα τηλέφωνα.
Υστερόγραφο: Ελπίζω το www.iefimerida.gr να δημοσιεύσει και αυτές τις "λεπτομέρειες" εκτός και αν παίζει ρόλο αυτό που λέει στην ίδια συνέντευξη στην www.aegeannews.gr  ο κ. Χόνδρος "την πρώτη μου δουλειά στην Αθήνα μου τη βρήκε ο συνάδελφος Άγγελος Μόσχοβας".
 
 
Η απάντηση Χόνδρου:
 
Η συνέντευξή του στην www.aegeanews.gr