10 Μαΐ 2013

ΨΕΥΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ

ΨΕΥΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

 

Κουκουλόπουλος: Οι κ. Ραγκούσης και Ξυνίδης παρέδωσαν το ΠΑΣΟΚ με απλήρωτους εργαζομένους

«Τουλάχιστον τρεις γραμματείς του κινήματος έχουν πάντα και μια κακή κουβέντα να πουν για το ΠΑΣΟΚ σήμερα αντί να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν τι συνέβη» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Π. Κουκουλόπουλος.


Οξεία επίθεση κατά των κυρίων Γιάννη Ραγκούση και Σωκράτη Ξυνίδη, εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, σε ερώτηση για τα οικονομικά του κόμματος.

Όπως είπε ο κ. Κουκουλόπουλος, οι κύριοι Ραγκούσης και Ξυνίδης παρέδωσαν το κόμμα με απλήρωτους εργαζόμενους ενώ διερωτήθηκε αν αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν εξηγήσεις γι' αυτό.

«Αν ήμασταν εταιρεία, το χρέος μας θα είχε διαγραφεί ως επισφαλές και θα είχαμε μπει στο άρθρο 99, ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ωστόσο ότι ως πολιτικός φορέας οφείλουμε να εξυπηρετήσουμε τις υποχρεώσεις μας.

«Τουλάχιστον
τρεις γραμματείς του κινήματος έχουν πάντα και μια κακή κουβέντα να πουν για το ΠΑΣΟΚ σήμερα αντί να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν τι συνέβη» δήλωσε ο βουλευτής.

Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι απαιτείται νέο μοντέλο λειτουργίας και διαχείρισης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της χρηματοδότησης των κομμάτων εν γένει. «Δεν κρύψαμε κάτι, αλλά αναδείξαμε ένα πρόβλημα που υπάρχει και σε άλλα κόμματα» επισήμανε.

Το ΠΑΣΟΚ χρεώνονταν με επιπλέον 10 εκατ. ευρώ το χρόνο με αποτέλεσμα να είναι εκχωρημένη η κρατική επιχορήγηση για δεκαετίες δήλωσε την Πέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.



Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/231672/koukoulopoulos-oi-k-ragousis-kai-xunidis-paredosan-to-pasok-me-aplirotous-ergazomenous/#ixzz2St3fN6vP
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook