8 Δεκ 2012

ΣΤΟ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;


 
Ο κ.Σαμαράς προκειμένου να υπερασπιστεί την προσωπική του επιλογή στην ηγεσία του ΣΔΟΕ, του Καλαματιανού εφοριακού κ. Στασινόπουλου, αφήνει τη λάσπη να αιωρείται στον ανεμιστήρα, θυσιάζοντας για ακόμη μια φορά κάθε αξιοπρέπεια του πολιτικού δυναμικού της χώρας στο εξωτερικό και το εσωτερικό, στο βωμό των προσωπικών του εμπαθειών και των μικροκομματικών του σκοπιμοτήτων. Η εμπάθειά του στην δημοκρατική παράταξη λόγω των ακροδεξιών-εθνικιστικών του καταβολών και θέσεων, που η χώρα τις πλήρωσε σκληρά στο παρελθόν με την έμπνευση Μητσοτάκη να τον ορίσει υπουργό Εξωτερικών, επικεντρώνεται στην ηθική και πολιτική εξαφάνιση μιας οικογένειας – σύμβολο για τη δημοκρατική παράταξη. Να δω με τι μούτρα κάποιοι που αυτοαποκαλούνται κεντροαριστεροί ετοιμάζονται να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτιά του στις επόμενες εκλογές.
 
Δείτε πως η λάσπη με τρόπο φτάνει και στο εξωτερικό:

 
'' ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ''...


Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Munchener Merkur στην έκδοση του Σαββατοκύριακου, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα ερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου, ...

ενώ προειδοποίησε ότι δε θα πρέπει να προδικάζεται το αποτέλεσμα.

Λίγες ημέρες πριν από την επίσκεψη του στη Βαυαρία και τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό την Κυριακή, ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγω για μια '' νέα αρχή '' στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.'' Έρχομαι σα φίλος. Είμαστε συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Δεν πρέπει να κρύψει τίποτα ο ένας από τον άλλο, αλλά πολλά κερδίζονται εάν μιλάμε περισσότερο μεταξύ μας '', είπε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα επανέλαβε την αποφασιστικότητα του να εφαρμόσει τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με την Τρόικα προκειμένου η χώρα να ανακτήσει την αξιοπιστία της.

στις 23:48