30 Μαΐ 2011

Έχετε δίκιο κ. Κοντέ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

Παρότι ο τόπος έχει ανάγκη για δημόσιο διάλογο και συνεννόηση σε πολύ πιο σοβαρά ζητήματα οφείλω μια απάντηση στην σημερινή ανακοίνωση του κ. Κοντού. Με απόλυτη λοιπόν ειλικρίνεια του απαντώ ότι πράγματι «δεν μπορώ».
Δεν μπορώ να εμπορεύομαι την ανάγκη των πολιτών για δουλειά και μεροκάματο.
Δεν μπορώ να είμαι συγχρόνως και Βουλευτής και Γεν. Διευθυντής στη ΣΕΚΕ και υλοτόμος και αντιπρόσωπος δασικού συνεταιρισμού στην ΕΑΣ.
Δεν μπορώ να μοιράσω αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.
Δεν μπορώ να διορίσω τον γιό μου ως μετακλητό υπάλληλο στο υπουργείο που υπηρετώ.
Δεν μπορώ να μετατρέψω το προσωπικό του πολιτικού μου γραφείου σε δημόσιους υπάλληλους και στη συνέχεια να τους κάνω Προέδρους στην Αναπτυξιακή και να φτάσουν τα χρέη της μέχρι το λαιμό.
Δεν μπορώ να διορίσω Πρόεδρο της ΣΕΒΑΘ τον άνθρωπό μου και αφού την κλείσει να τον στείλω στη ΣΕΚΑΠ για να συνεχίσει το "επιτυχημένο" έργο του.
Δεν μπορώ προσποιούμαι ότι το Βατοπέδι το γνώρισα ως θέμα από τις εφημερίδες και δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό.
Και πολλά άλλα τέτοια δεν τα μπορώ αλλά κυρίως και δεν τα θέλω κ. Κοντέ. Αν είναι τα πράγματα όπως τα λέτε και είμαι απών, αποτυχημένος, μακριά από τα προβλήματα του τόπου και ανήμπορος να τα αντιμετωπίσω, εκ των πραγμάτων θα γυρίσω μετά την θητεία μου, στο δικηγορικό μου γραφείο. Εσείς άραγε ως ικανός, ως προσιτός, ως παρών θα συνεχίσετε να βρίσκεστε στις ίδιες καρέκλες που ήδη στρογγυλοκάθεστε εδώ και δέκα χρόνια;
Διερωτηθήκατε ποτέ αλήθεια, αν όλα τα παραπάνω που εσείς μπορέσατε κι εγώ δεν μπορώ υπηρέτησαν τους πολίτες της Ξάνθης και όχι τον εαυτό σας;
Διερωτηθήκατε αν το αποτέλεσμα των εκλογών σας έστειλε κάποιο μήνυμα;