6 Μαρ 2010

Εξόρμηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια

Ο Ελληνικός λαός και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δίνουν τη μεγάλη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας με σχέδιο, με αισιοδοξία, με τριπλό στόχο τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Κοιτάμε τον Ελληνικό λαό και του ζητούμε σε αυτή την πανεθνική προσπάθεια να μας βοηθήσει να βγάλουμε τη χώρα από την κρίσιμη καμπή.
Τα ερχόμενα δύο Σαββατοκύριακα, το ΠΑΣΟΚ ως οργανωμένο κόμμα, βγαίνει στην κοινωνία και συζητά μαζί της για την κατάσταση της χώρας και την αναγκαιότητα της εξόδου από την κρίση. Εξήντα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο θα βγούμε στην ελληνική περιφέρεια, εκτός Λεκανοπεδίου και Θεσσαλονίκης και θα συζητήσουμε σε οργανωμένες εκδηλώσεις. Το ίδιο θα συμβεί και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Έχουμε απόλυτη πίστη ότι ο Ελληνικός λαός υπό την καθοδήγηση της πολιτικής ηγεσίας, του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, θα δώσει τη μεγάλη του μάχη και θα βγει από την δύσκολη κατάσταση αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αστείρευτες δυνάμεις.