30 Ιαν 2020

The Invisible Guest

Μου τυχαίνει για δεύτερη φορά. Η πρώτη το 2011. Εκπροσωπώ ως αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης τον πρωθυπουργό σε εκδήλωση, του ΕΒΕΑ αν δεν απατώμαι, στο Hilton. Στην εκδήλωση παρίστανται ο αρχηγός της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Αντώνης Σαμαράς, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Θάνος Μωραίτης και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων. Απηύθυνα σύντομη ομιλία, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Το βράδυ στα δελτία ειδήσεων (ακόμη και της ... κρατικής ΕΡΤ) παρέλασαν οπτικά και αναφέρθηκαν λεκτικά ΟΛΟΙ, εκτός από τον εκπρόσωπο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.Ειδησιογραφικά δεν παρέστην στην εκδήλωση. The Invisible Guest Νο1.
Χθες παραβρέθηκα σε εκδήλωση των HELLAS PRESS στη Ξάνθη. Μου ζητήθηκε μάλιστα από τους διοργανωτές να μιλήσω στο πάνελ με την δημοσιογράφο-παρουσιάστρια εν είδει συνέντευξης. Φυσικά και είπα τα καλά μου λόγια. Στο εκτενές ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ της XANTHIPRESS που ακολούθησε, εμφανίζονται οι δύο από τους τρεις που μιλήσαμε στο πάνελ διαδοχικά (Δήμαρχος,  κ.Γιαλάγλου) και όλοι όσοι από τους καλεσμένους απηύθυναν τις ευχές τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και το φωτορεπορτάζ  δεν υπήρξα ως παρουσία στην εκδήλωση στην οποία προσκλήθηκα και για να συμμετάσχω ως εις εκ των τριών ομιλητών! Ούτε καν στο ευρύτερο πλάνο εμφανίζομαι, παρότι υπάρχουν φωτογραφίες όλων των διπλανών μου. The Invisible Guest Νο2.
Αφού δεν με αντέχετε γιατί με καλείτε και εκτίθεστε; Καλή αντικειμενική δημοσιογραφική αρχή κ.Δώρα Αυγουλίδου. Ποιος σας μάλωσε μάλλον δεν θα μας πείτε ...